eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A gólszerző ferencvárosi Stepjan Loncarnak (b3) gratulálnak társai a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Ferencvárosi TC mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. november 7-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A Fradi talán betesz a Betis továbbjutási reményeinek

Utolsó idegenbeli Európa-ligája-mérkőzését játssza a mostani őszön a Ferencváros labdarúgó-csapata. Az ellenfél 18.45-től a sevillai Betis.

Peter Stöger együttese az előző négy mérkőzését elveszítette, a közvetlenül előtte álló Celtictől kétszer is kikapott, így eldőlt, hogy nem lehet negyediknél jobb a csoportban. Ez egyben azt is jelenti, hogy tavasszal nem szerepelhet majd a nemzetközi porondon.

A mai ellenfél, a Betis az ötödik helyen áll a La Ligában, még többet jelent, ha leírjuk, jobban áll, mint a Barcelona. A hétvégén 3-0-ra verte idegenben az Elchét, nagyon kellett ez a csapatnak, amelyik előtte hullámvölgybe került, három – nála erősebb – ellenféltől is kikapott. Az Atlético Madrid, a Sevilla és közte a Bayer Leverkusen ellen még gólt sem szerzett.

Mindazonáltal a mostani meccsen, a Ferencváros ellen a fogadóirodák szerint egyértelmű esélyes. Mi több, nagyon kell is neki a három pont, mert a Celtic mindössze egy ponttal mögötte, sa a két csapat az utolsó fordulóban majd Glasgow-ban játszik egymással.

A Ferencváros nem tud a legjobb csapatával kiállni, mivel

sem Olekszandr Zubkov, sem Myrto Uzuni nem léphet pályára.

Így Dibusz Dénes előtt három középső védő játszik majd (Samy Mmaee, Blazic és Botka Endre), Wingo és Civic a két szárnyvédő, Zachariassen, Vécsei és Laidouni a három középpályás, Ryan Mmaee és Tokmac a két csatár.

A Ferencváros a legutóbbi két őszön is játszott Spanyolországban nemzetközi kupamérkőzést. Az Espanyol ellen 90 percen keresztül, a Barcelonával szemben a meccs első harmadában csak, de helyt állt. Jó lenne lemásolni az Espanyol elleni találkozó játékát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×