eur:
394.06
usd:
365.64
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Sallói Dániel, a Sporting Kansas City csatára (k) csapattársaival, Luis Martinsszal (36) és Johnny Russell-lel, miután gólt szerzett a Seattle Sounders ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) mérkőzésén Seattle-ben 2021. július 26-án.
Nyitókép: MTI/AP/Ted S. Warren

MLS-rájátszás: két magyar is bejutott a nyolc közé csapatával

Gazdag Dánielék a 123. percben szerzett góllal nyertek, a szintén végig pályán lévő Sallói Dániel gólpasszt is adott.

Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union, valamint a Sallói Dánielt foglalkoztató Sporting Kansas City is negyeddöntőbe jutott az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS).

A rájátszás első fordulójában Gazdag Dániel – aki a magyar válogatottban két gólt is szerzett a novemberi világbajnoki selejtezőkön – végigjátszotta a New York Red Bulls elleni hosszabbításos mérkőzést. A találkozó 123. percben dőlt el a hazaiak javára. A liga honlapja szerint a Philadelphia Union ellenfele a Nashville SC vagy az Orlando City lesz a negyeddöntőben.

Sallói Dániel ugyancsak végig a pályán volt a Vancouver Whitecaps ellen 3–1-re megnyert hazai találkozón. A 17. percben tőle indult az SKC első góljával végződött akció, az 58. percben pedig gólpasszt adott csapata harmadik találata előtt.

A Sporting Kansas City a Real Salt Lake vagy a Seattle Sounders ellen folytatja szereplését.

Schön Szabolcs csapata, az FC Dallas nem jutott be a rájátszásba.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×