eur:
394.38
usd:
371.56
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Water polo action in a swimming pool
Nyitókép: Grigorenko/Getty Images

Magyar vereségek az Euroligában

A Ferencváros és a BVSC is vereséggel kezdte a női vízilabda Euroliga selejtezőjét csütörtökön.

Az európai szövetség honlapja szerint a zöld-fehérek Rómában a CE Mediterrani együttese ellen ugrottak medencébe, és már az első negyed után ötgólos hátrányban voltak. A fővárosi csapat az utolsó játékrészre szívós játékkal ugyan egy gólra visszazárkózott, de fordítania nem sikerült.

A BVSC az első negyedben még jól tartotta magát, a második játékrészt azonban 5-0-ra elveszítette és végül simán kikapott a görög Vuliagmenitől.

A négycsapatos selejtezőcsoportokból három-három együttes jut a 16-os főtáblára, melynek alanyi jogon tagja a Dunaújváros és az UVSE.

Eredmények, selejtező

B csoport (Róma):

CE Mediterrani (spanyol) - FTC-Telekom Waterpolo 10-8 (6-1, 0-1, 2-4, 2-2)

C csoport (Berlin):

Vuliagmeni (görög) - BVSC-Zugló 13-5 (3-3, 5-0, 3-1, 2-1)

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024, május 16-án újra minden a pénz körül forog, várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a kriptopiaccal, a téma elismert hazai szakértőivel fejtjük meg, mibe érdemes most befektetni, és beszélgetünk egy olyan kriptotraderrel is, aki már több mint hat éve kizárólag tőzsdei kereskedésből él. A rendezvényen az előadók között lesz többek között a Cápák között című műsorból ismert Balogh Petya és Orbók Ilona is. A rendezvényen való részvétel regisztráció után ingyenes. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×