eur:
393.2
usd:
367.37
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
SOCHI, RUSSIA - SEPTEMBER 27: Third placed Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP reacts on the podium during the F1 Grand Prix of Russia at Sochi Autodrom on September 27, 2020 in Sochi, Russia. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)
Nyitókép: Dan Mullan/Getty Images

Hamiltont hátra sorolták, Verstappen pénzbüntetést kapott

Az elsőről az utolsó helyre sorolták a versenybírók Lewis Hamiltont, aki így csak a mezőny végéről rajtolhat szombat este a Forma-1-es Brazil Nagydíj sprintfutamában.

A büntetést azért rótták ki a Mercedes címvédő és hétszeres világbajnok brit pilótájára, mert autójának hátsó szárnya nem felelt meg az előírásoknak a pénteki időmérőn.

A sprintverseny 20.30-kor kezdődik, annak az eredménye határozza majd meg a vasárnapi futam rajtsorrendjét. Amennyiben Hamiltonnak a papírforma szerint sikerül előrébb lépnie, a szombat este kiharcolt pozíciójához képest akkor is mindenképpen öt hellyel hátrébbról rajtolhat majd el vasárnap, mert pénteken kicserélték erőforrásának belső égésű motorrészét.

A 100 kilométeres sprintet a vb-pontversenyben vezető Max Verstappen kezdheti az élről. A Red Bull holland pilótája is büntetést kapott: 50 ezer eurót kell fizetnie, mert a parc fermében tapogatta, illetve vizsgálgatta Hamilton Mercedesének hátsó szárnyát, amit nem tehetett volna meg.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×