eur:
395.66
usd:
372.15
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Willi Orban, az RB Leipzig játékosa (j) csapattársával, Marcel Halstenberggel, miután gólt szerzett az 1899 Hoffenheim ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. február 25-i mérkőzésén Lipcsében.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

"Kisebb combizomszakadás" – Willi Orbán pihenőre kényszerül

Szombaton a Borussia Dortmund ellen nagy szükség lett volna a magyar válogatott védőjére.

Combsérülés miatt nem léphet pályára klubcsapatában, az RB Leipzigben a Borussia Dortmund elleni szombat esti bajnoki mérkőzésen Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott védője.

Jesse Marsch, a lipcsei együttes vezetőedzője pénteken azt mondta, Orbán combjában "kisebb szakadás" van, de "szerencsére" nem súlyos a sérülés. A Leipzig közlése szerint Orbán, valamint a szintén sérüléssel küzdő Lukas Klostermann is visszatérhet majd a csapatba a mostani bajnoki forduló után sorra kerülő válogatott mérkőzések után.

Orbán szerepel a magyar válogatott San Marino és Lengyelország ellen készülő keretében.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a világbajnoki selejtezősorozat zárásaként jövő pénteken San Marinót fogadja, három nappal később pedig a lengyelek vendégeként szerepel.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×