eur:
393.77
usd:
365.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Az argentin Lionel Messi ünnepli gólját a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának 9. fordulójában játszott Argentína-Bolívia mérkőzésen Buenos Airesben 2021. szeptember 9-én. Az argentin válogatott Lionel Messi mesterhármasával 3-0-ra győzött. A 34 éves Messi a mérkőzésen megdöntötte Pelé válogatottbeli gólrekordját. A 34 éves támadó már 79 alkalommal talált a kapuba, míg a brazilok háromszoros világbajnoka 77-szer volt eredményes.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Pool/Juan Ignacio Roncoroni

Messi hamarosan pályára léphet

Lionel Messi a sérülése ellenére meghívót kapott az argentin labdarúgó-válogatott következő világbajnoki selejtezőire.

A Paris Saint-Germain támadója comb- és térdsérüléssel bajlódik, ezért el sem utazott az RB Leipzig ellen 2-2-es döntetlenre végződött szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Ennek ellenére az Uruguay és a Brazília elleni világbajnoki selejtezőkön számít rá Lionel Scaloni szövetségi kapitány.

Előbbi találkozóra jövő pénteken, a veretlenül listavezető brazilok elleni rangadóra pedig november 16-án kerül sor. Scaloni hat olyan fiatal játékosnak is meghívót küldött, akik eddig nem szerepeltek a válogatottban.

Argentína 11 találkozón gyűjtött 25 ponttal második a dél-amerikai selejtezőcsoportban, és két győzelemre van attól, hogy biztosítsa kijutását a jövő évi, katari tornára. Az élen Brazília áll 31 ponttal. A tíz csapat közül az első négy helyezett kijut a vb-re, az ötödik pedig interkontinentális pótselejtezőt játszhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×