eur:
392.82
usd:
366.17
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
03 November 2021, Saxony, Leipzig: Football: Champions League, RB Leipzig - Paris Saint-Germain, Group Stage, Group A, Matchday 4 at Red Bull Arena. Leipzigs Dominik Szoboszlai (2.f.r) converts penalty to 2:2. Photo: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa (Photo by Robert Michael/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Szoboszlai góljával mentett meg egy pontot az RB Leipzig a PSG világsztárjai ellen

Szoboszlai Dominik egyenlített a 92. percben a PSG ellen, az RB Leipzig 2-2-es döntetlenjéhez Gulácsi Péter bravúrjai is kellettek. A z eddigi százszázalékosok azok is maradtak, továbbjutott a Liverpool és az Ajax.

RB LEIPZIG–PSG 1-0: André Silva beadása után Nkunku csukafejessel vette be Donnarumma kapuját.

LEIPZIG, GERMANY - NOVEMBER 03: Christopher Nkunku of RB Leipzig scores their team's first goal under pressure from Presnel Kimpembe of Paris Saint-Germain during the UEFA Champions League group A match between RB Leipzig and Paris Saint-Germain at Red Bull Arena on November 03, 2021 in Leipzig, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)
Így fejelte Nkunku a gólját. Fotó: Stuart Franklin/Getty Images

RB LEIPZIG–PSG 1-0: André Silva büntetőt harcolt ki, Danilo sárga lapot kapott a szabálytalanságért. A portugál lőtte, Európa egyik legjobb tizenegyesölőjének. Donnarumma kivédte.

LIVERPOOL–ATLÉTICO MADRID 1-0: Trent Alexander-Arnold előkészítése után Diogo Jota juttatta előnyhöz a Vörösöket.

MANCHESTER CITY–CLUB BRUGGE 1-0: Phil Foden révén került előnybe Pep Guardiola együttese.

MANCHESTER CITY–CLUB BRUGGE 1-1: John Stones öngóljával gyorsan egyenlítettek a flamandok. Öt éve nem vétett öngólt Man City-játékos a BL-ben.

RB LEIPZIG–PSG 1-1: Góllal zárult a gyors párizsi kontra. Mbappé beadását Gio Wijnaldum lőtte a tehetetlen Gulácsi kapujába.

03 November 2021, Saxony, Leipzig: Football: Champions League, Group Stage, Group A, Matchday 4 RB Leipzig - Paris Saint-Germain at Red Bull Arena. Paris Georginio Wijnaldum (M) scores against Leipzig's Angelino (l) and goalkeeper Peter Gulacsi to make it 1:1. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa (Photo by Jan Woitas/picture alliance via Getty Images)
Jan Woitas/picture alliance via Getty Images

LIVERPOOL–ATLÉTICO MADRID 2-0: Sadio Mané növelte az angolok előnyét. Ezúttal is Alexander-Arnold adta a gólpasszt. Úgy alakul a meccs, mint az októberi, madridi, akkor még hamarabb, a 13. percben kialakult már a 2-0. Akkor az Atlético (vagy inkább Griezmann) feltámadt, kiegyenlített, de a francia világbajnok most nem játszhat.

BORUSSIA DORTMUND–AFC AJAX 0-0: Mats Hummels kiállítása után emberelőnybe kerültek a hollandok.

SPORTING CP–BESIKTAS 1-0: Goncalves tizenegyesből szerzett gólt.

BORUSSIA DORTMUND–AFC AJAX 1-0: Tíz emberrel is vezet a BVB, Marco Reus berúgott egy büntetőt.

LIVERPOOL–ATLÉTICO MADRID 2-0: Tíz emberrel azt Atlético Felipe piros lapot kapott.

RB LEIPZIG–PSG 1-2: Georginio Wijnaldum az első után a második PSG-s gólját is megszerezte. Rosszul helyezkedtek a lipcsei védők, a leshatárról kilépve könnyen fejelt a kapuba.

SPORTING CP–BESIKTAS 2-0: Goncalves újabb góljával már kétgólos a portugálok előnye.

SPORTING CP–BESIKTAS 3-0: Nagyon beindult a Sporting és Pedro Goncalves, vagyis Pote, övé a 4. csoportkör második mesterhármasa Lewandowski keddi triplája után.

Szünet minden pályán.

MANCHESTER CITY–CLUB BRUGGE 2-1: Mahrez góljával ismét vezet a City.

Manchester City's Riyad Mahrez (right) scores their side's second goal of the game during the UEFA Champions League Group A match at Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Wednesday November 3, 2021. (Photo by Martin Rickett/PA Images via Getty Images)
Nagyon sokat ért a Citynek Mahrez fejes gólja. Fotó: Martin Rickett/PA Images via Getty Images

SPORTING CP–BESIKTAS 4-0: Sarabia góljával az este legfölényesebb győzelme felé menetel a Sporting.

SHERIFF–INTERNAZIONALE 0-1: A horvát Brozovic ritka góljainak egyikével került előnybe az Inter.

RB LEIPZIG–PSG 1-2: Szoboszlai beállt, de csak két magyar a pályán, mert Willi Orbán nem ment ki a második félidőre. Gulácsi bravúrral védett Mbappé kiugrása után.

SHERIFF–INTERNAZIONALE 0-2: Skriniar az újabb gól szerzője, ő sem talál minden héten a kapuba.

MANCHESTER CITY–CLUB BRUGGE 3-1: Raheem Sterling szerzett gólt.

RB LEIPZIG–PSG 1-2: Szoboszlai Dominik óriási helyzetbe került, de túl könnyedén akarta a kapuba paszolni a labdát.

BORUSSIA DORTMUND–AFC AJAX 1-1: Nem múlik el Ajax-gól néálkül a játéknap, a szerb Dusan Tadics fontos ponthoz segítheti ezzel a találattal csapatát.

SHERIFF–INTERNAZIONALE 0-3: Alexis Sánchez góljával már fölényes az Inter előnye.

BORUSSIA DORTMUND–AFC AJAX 1-2: Sebastien Haller, az őszi BL-szakasz felfedezettje vezetést szerzett az Ajaxnak. A továbbjutás kapujában a hollandok.

MANCHESTER CITY–CLUB BRUGGE 4-1: Gabriel Jesus góljával alakult ki a végeredmény.

BORUSSIA DORTMUND–AFC AJAX 1-3: Klaasen bebiztosította az Ajax sikerét.

SHERIFF–INTERNAZIONALE 1-3: Szépített a Sheriff, Traoré góljával.

RB LEIPZIG–PSG 2-2: Kimpembe szabálytalankodott Nkunkuval, videózás után büntetőt kapott az RB Leipzig. Szoboszlai Dominik tökéletes lövéssel győzte le Donnarummát.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 4. forduló.

A csoport: RB Leipzig–Paris Saint-Germain 2-2, Manchester City–FC Bruges 4-1. A csoport állása: 1. Manchester City 9 pont, 2. PSG 8, 3. Club Brugge 4, 4. RB Leipzig 1.

B csoport: AC Milan–FC Porto 1-1, Liverpool–Atlético Madrid 2-0. A csoport állása: 1. Liverpool 12 pont, 2. FC Porto 5, 3. Atlético Madrid 4, 4. AC Milan 1.

C csoport: Sporting CP–Besiktas 4-0. Borussia Dortmund–Ajax 1-3. A csoport állása: 1. Ajax 12 pont, 2. Borussia Dortmund 6, 3. Sporting CP 6, 4. Besiktas 0.

D csoport: Real Madrid–Sahtar Donyeck 2-1, Sheriff Tiraspol–Internazionale 1-3. A csoport állása: 1. Real Madrid 9, 2. Internazionale 7, 3. Sheriff 6, 4. Sahtar 1.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×