eur:
392.64
usd:
366.03
bux:
66508.74
2024. április 26. péntek Ervin
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub eddigi csillaga sír a csapat otthonában, a barcelonai Camp Nou Stadionban tartott sajtóértekezletének kezdetén, 2021. augusztus 8-án. A klubvezetés az előző napokban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás Messi szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

Nagy bejelentést tett Lionel Messi a Barcelonába való visszatérésével kapcsolatban

Visszatérne majd egykori klubjához és Barcelonában akar élni a családjával.

Lionel Messi kijelentette, hogy labdarúgó-pályafutása után örömmel visszatérne Barcelonába, hogy korábbi csapatánál dolgozhasson.

A hatszoros aranylabdás argentin játékos – aki jelenleg a Paris Saint-Germaint erősíti – a katalán Sport című lapnak nyilatkozva hangoztatta, hogy hasznára akar lenni volt klubjának, ahonnan bő két évtized után a nyáron távozott. A francia élcsapathoz két idényre írt alá, a megállapodás egy szezonnal meghosszabbítható.

"Nem tudom, mikor hagyom el a PSG-t, de szinte biztos, hogy a családommal visszatérünk Barcelonába, mert ott akarunk élni. Ezt akarja a feleségem és én is – mondta Messi. – Szeretnék hasznára válni a csapatnak, és egyszer majd a klub sportigazgatójaként segíteni abban, hogy szeretett klubom továbbra is a világ egyik legjobbja legyen."

A 34 éves Messi a Barcával tízszer lett spanyol bajnok, hétszer Király Kupa-, nyolcszor spanyol Szuperkupa-győztes. Négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai Szuperkupát és háromszor a klubvilágbajnokságot.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×