eur:
392.36
usd:
365.63
bux:
66757.39
2024. április 26. péntek Ervin
Vinicius Jr, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Real Madrid - Liverpool első mérkőzésen Manchesterben 2021. április 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Vinícius vezérletével nyert az élre ugró Real Madrid

A sérült Karim Benzema távollétében Vinícius Júnior volt a Real Madrid győzelmének a hőse. A grazil szélső hét gólt szerzett a La Liga első 11 fordulójában, többet, mint amennyit az előző két idényében összesen elért.

A Real Madrid 2-1-re verte idegenben az Elchét, Vinícius előbb Mariano Díaz, majd Luka Modric labdáját váltotta gólra. Utóbbit remek összjáték előzte meg: 12 passz után került a labda a gólszerző elé.

A nagy formában lévő csatár tökéletesen pótolta Benzemát, pedig a francia csapatkapitány nélkül a korábbiakban nem ment a csapatnak: az előző idényben négy bajnokiról hiányzott, azok közül csupán egyet nyert meg a Madrid.

A királyi klub 24 ponttal áll a La Liga élén, ugyancsak 24 pontos a tizenegy mérkőzésen túllévő csapatok közül a Sevilla és a Real Sociedad is.

A Sevilla szombaton 2-0-ra verte az Osasunát, amely a hét közepén döntetlent játszott a Bernabéuban a Real Madriddal. A sevillai piros-fehérek edzője, Julen Lopetegui az ötvenedik győzelmét aratta a csapattal, mindössze 87 mérkőzésen. Ez klubrekord, amelyet eddig Manolo Jiménez tartott, 91 meccsel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Béremelés: hatalmas a szakadék a dolgozók és a cégek között

Béremelés: hatalmas a szakadék a dolgozók és a cégek között

A munkahelyválasztási preferenciák szempontjából a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges szempont a Randstad friss Employer Brand kutatása szerint. Emellett rendkívül fontosnak tartják a kellemes munkahelyi légkört is, azt, hogy hogyan élik meg a mindennapokat a munkahelyi környezetben, milyen a viszonyunk a kollégáikkal, vezetőjükkel. Hangsúlyos szempont továbbá a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol az állás hosszú távra szól, nem kell tartani a leépítéstől, és ahol lehetőség van a munka-magánélet egyensúlyának megvalósítására – utóbbi fontossága nőtt a felmérés két évvel ezelőtti eredményéhez képest.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×