eur:
393.3
usd:
367.96
bux:
65878.39
2024. április 24. szerda György
AMSTERDAM, NETHERLANDS - SEPTEMBER 28: (BILD OUT) Sebastian Haller of Ajax Amsterdam scores his teams second goal during the UEFA Champions League group C match between AFC Ajax and Besiktas at Johan Cruijff Arena on September 28, 2021 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images)
Nyitókép: Mario Hommes/DeFodi Images/Getty Images

Csak az Ajax tudott gólt szerezni

Két mérkőzést már lejátszottak a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi programjából. A négy csapatból csak az Ajax szerzett gólt, a végeredmények: Ajax–Besiktas 2-0, Sahtar Donyeck–Internazionale 0-0.

AJAX–BESIKTAS 0-0. A hollandok a legutóbbi hat tétmérkőzésükön 29 gólt lőttek, csak élvonalbeli ellenfélnek. Vajon a török védelem meddig bírja?

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: Hat brazil az ukránoknál. Az Interben Correa, Perisic, Kolarov, Vidal, Alexis Sánchez és Calhanoglu mind csak a kispadon ül.

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: Az ukránok izraeli játékosa, Solomon veszélyeztetett először, majd Barella, az Inter olasz Európa-bajnoka óriási kapufát lőtt.

AJAX–BESIKTAS 1-0. Tizenhét perc elteltével előnyben az Ajax, Steven Berghuis szerezte a gólt.

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: Dzeko három méterról rúgta a kapu felé a labdát.

AJAX–BESIKTAS 2-0. Haller vezeti a BL góllövőlistáját, már négy gólnál tart. Szép gólt rúgott.

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: A második félidőben eddig az ukránok veszélyesebbek.

AJAX–BESIKTAS 2-0. Uralja az Ajax a játékot, de nincs változás az eredményben.

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: A cserékkel aktívabbá vált az Inter, Pjatov egy percen belül kétszer is látványosan védett, de nem esett gólt, ez a végeredmény.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Már korábban is ismert volt, hogy az idei nem a Tesla éve lesz, hiszen lassuló eladásokkal küzd a cég, miközben igyekszik új termékeket bevezetni és ezzel új növekedési korszakot indítani. A vállalat problémáit az is jelzi, hogy az idei évben több mint 40 százalékot zuhant a cég részvényárfolyama, jelentősen alulteljesítve az S&P 500 indexet. A befektetői félelmek beigazolódtak a vállalat első negyedéves gyorsjelentésével, gyakorlatilag minden fontosabb soron visszaesésről számolt be a cég, ráadásul az elemzői várakozásokat is alulmúlta. Az árfolyam ennek ellenére mégis több mint 13 százalékot emelkedett a gyorsjelentést követően, miután a cég újabb ígéreteket tett a jövőbeli olcsóbb járműveivel kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×