eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A ferencvárosi Ihor Haratin (b) és a diósgyőri Szerhij Sesztakov az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én. A címvédő és listavezető Ferencváros 3-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Ihor Haratin távozott a Ferencvárostól

Már az új klubja is megvan.

Az ukrán válogatott Ihor Haratin távozott a Ferencváros labdarúgócsapatától, és a lengyel Legia Warszawa együtteséhez igazolt. Az FTC honlapja szerdán felidézte, hogy a 2019 januárjában szerződtetett védekező középpályás 139 mérkőzésen 12 gólt szerzett zöld-fehér színekben, három bajnoki címet nyert, és megjárta az Európa-liga, illetve a Bajnokok Ligája csoportkörét is.

Haratin a Ferencváros játékosaként került be az ukrán válogatottba, amelyben eddig négyszer lépett pályára. Varsói szerződése három szezonra szól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×