eur:
395.06
usd:
366.08
bux:
65206.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain csatára az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabda átadási ünnepségére érkezik a párizsi Chatelet Színházba 2019. december 2-án. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választása alapján ítélik oda.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Csillagászati összeggel fog előállni a PSG

Mbappé megint nemet mondott, de nem adja fel a Paris Saint-Germain.

Francia sajtóértesülés szerint Kylian Mbappé elutasította futballklubja, a Paris Saint-Germain második szerződéshosszabbítási ajánlatát is. A Le Parisien napilap arról számolt be, hogy a PSG másodjára két évre szóló megállapodást kínált, és szezononként nettó 45 millió eurós (15,68 milliárd forint) fizetéssel szerette volna maradásra bírni a 22 éves, világbajnok támadót.

A párizsi egyesületnek ez a fizetés bruttó 135 millió eurós kiadást jelentene, a futballista pedig többet keresett volna a PSG-nél, mint világklasszis csapattársai, Lionel Messi és Neymar.

Mbappé – akinek jövő nyárig van érvényes szerződése – azonban ugyanúgy nemleges választ adott, mint a PSG első ajánlatára, ami a L'Equipe sportnapilap szerint 25 millió euró volt 2026-ig.

A Le Parisien hozzátette: a PSG következő ajánlataiban "csillagászati aláírási pénzzel" próbálja mégis maradásra bírni Mbappét, aki minden bizonnyal olyan csapatoktól is mesés ajánlatokat kap majd, mint a Manchester United, a Chelsea, vagy éppenséggel a Real Madrid, amely tavaly és idén nyáron is nagy erőket mozgósított a megszerzéséért.

A spanyol együttes több ajánlatot tett már a PSG-nek, a hétfőn zárult átigazolási időszak végéhez közeledve szinte naponta emelte az összeget. A legutolsó, már szóban tett ajánlat sajtóhírek szerint 200 millió euró volt. A PSG azonban nem akart megválni egyik meghatározó játékosától, és nagyon bízik abban, hogy sikerül megtartani őt.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×