eur:
394.12
usd:
365.3
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Holland gól Gangl Edina kapujában a budapesti vízilabda Európa-bajnokság női tornáján a harmadik helyért játszott Hollandia - Magyarország mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 25-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Podgoricában selejtez az OSC

Podgoricában száll vízbe az OSC férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében - derült ki pénteken az európai kupasorozatok kvalifikációinak sorsolásán, a horvátországi Sibenikben.

A szeptember 22. és 26. között buborékban sorra kerülő tornán - az európai szövetség (LEN) tájékoztatása szerint - az ugyancsak korábbi BL-résztvevő horvát Jadran Split, a montenegrói Jadran Herceg Novi és orosz Sintez Kazany lesznek az OSC ellenfelei a görög Apollon Szmirnisz, a litván EVK Zaibas és a török Enka Istanbul mellett.

A csoportkörnek automatikus résztvevője az előző kiírásban ezüstérmes, 2019-ben győztes FTC-Telekom Waterpolo, míg a magyar bajnok Szolnok a második selejtezőkörben kapcsolódik be.

Az Eurokupa kvalifikációjának nyitókörében a Vasas Utrechtben a szerb VK Sabac, a német ASC Duisburg, a francia EN Tourcoing és a házigazda ellen száll medencébe. A BVSC riválisai a görög Konsztantinupolosz, a spanyol Sabadell és a hazai környezetben játszó szerb Vojvodina lesznek Újvidéken. A csoportokból az első két helyezett jut tovább.

Bajnokok Ligája, 1. selejtezőkör, szeptember 22-26.

A csoport, Savona (Olaszország):

RN Savona (olasz), CN Terrassa (spanyol), Montpellier (francia), Primorac Kotor (montenegrói), AZS UW WP Warsaw (lengyel), Vitória Guimaraes (portugál)

B csoport, Podgorica (Montenegró):

OSC, Jadran Split (horvát), Apollon Szmirnisz (görög), Jadran Herceg Novi (montenegrói), Sintez Kazany (orosz), EVK Zaibas (litván), Enka Istanbul (török)

Mindkét csoportból az első négy csapat jut tovább.

Eurokupa, 1. selejtezőkör, szeptember 30-október 3.:

A csoport, Sibenik (Horvátország):

Sturm Ruza (orosz), Solaris Sibenik (horvát), Carouge Geneve (svájci), St. Andreu (spanyol), Telimar Palermo (olasz)

B csoport, Siracusa (Olaszország):

GS Periszteriu (görög), Strasbourg (francia), Ludwigsburg 08 (német), CC Ortigia (olasz)

C csoport, Utrecht (Hollandia):

VASAS, VK Sabac (szerb), ASC Duisburg (német), EN Tourcoing (francia), UZSC Utrecht (holland)

D csoport, Újvidék (Novi Sad, Szerbia):

BVSC ZUGLÓ, CN Sabadell (spanyol), Vojvodina Novi Sad (szerb), AE Konsztantinupolosz (görög)

A csoportok első két helyezettje jut tovább.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×