eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál játékosa az FC Porto elleni mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a portói Dragao stadionban 2021. február 17-én.
Nyitókép: MTI/AP/Luis Vieira

Cristiano Ronaldo mégiscsak elhagyja a Juventust

Cristiano Ronaldo három év után távozik a Juventus labdarúgócsapatától - számolt be a nyár újabb átigazolási szenzációjáról az olasz sajtó.

A Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap pénteken arról írt, hogy a 36 éves, ötszörös aranylabdás portugál világklasszis már korábban közölte a torinói klub vezetőivel döntését, miszerint 2022 nyaráig érvényes szerződése ellenére idén távozni szeretne, kérését a Juventus végül elfogadta. A Juventus 25-30 millió euró közötti vételi összeg ellenében válna meg tőle.

Cristiano Ronaldo már elhagyta a klub edzőbázisát, a torinói keret így nélküle kezdte meg a pénteki edzést.

Ronaldo 2018-ban a Real Madridtól szerződött Olaszországba, 100 millió euró ellenében, előtte 2003 és 2009 között a Manchester Unitedet erősítette, ahol ígéretes játékosból nemzetközi klasszissá érett. A torinói alakulatnál 134 tétmérkőzésen 101 alkalommal volt eredményes, a gárda kulcsembereként két bajnoki címet és olasz Szuperkupát, valamint egy Olasz Kupát nyert.

A Juventus állítólag máris a helyettesítésén dolgozik, Gabriel Jesusszal (Manchester City), Moise Keannel (Everton) vagy Mauro Icardival (Paris Saint-Germain) pótolná a portugált.

A nemzetközi sajtó eközben már arról is beszámolt, hogy a Manchester Cityt - amely lemaradt Harry Kane-ről - érdekelné Cristiano Ronaldo megszerzése, és kétéves ajánlatot készül tenni, 12,8 millió fontos éves fizetéssel. A játékos a Juventusnál éves szinten nettó 26,6 milliót keresett.

A nyári átigazolási időszakban lehetséges következő állomáshelyeként a PSG-ről is rendre beszámolt a sportsajtó Ronaldóval kapcsolatosan, de Nasszer el-Kelaifi klubelnök a beIN Sportsnak azt mondta, hogy nem gondoltak a portugál labdarúgó megszerzésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×