eur:
393.83
usd:
368.29
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Kylian Mbappé a francia válogatott edzésén a Puskás Arénában 2021. június 18-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő francia válogatott Magyarország ellen lép pályára június 19-én Budapesten.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Kiszivárgott, mennyit ajánl a Real Madrid Mbappéért

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Real Madrid 160 millió euróért szerződtetné Kylian Mbappét, a Paris Saint-Germain világbajnok francia futballistáját.

Több jól értesült szakíró, televíziós csatorna és rádió arról számolt be kedden, hogy mivel a 22 éves támadó már hatszor visszautasította a párizsi klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, a vezetők úgy döntöttek, hogy eladják, mivel ha nem tudnak vele megállapodni, jövő nyáron ingyen távozna.

A Real Madrid erre reagálva tette meg ajánlatát, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a PSG-nek megfelelő-e az összeg.

A párizsi gárda a nyáron elképesztően erősített, hiszen ingyen igazolt a klubhoz a hatszoros aranylabdás Lionel Messi, a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramos, a nyári Eb legjobbjának választott Gianluigi Donnarumma, valamint a Liverpool holland válogatott középpályása, Georginio Wijnaldum is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×