eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Karim Benzema a francia labdarúgó-válogatott nizzai edzésén a Wales elleni barátságos mérkőzés előestéjén, 2021. június 1-jén. A franciák a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra készülnek, ahol a csoportkörben Magyarország lesz az egyik ellenfelük.
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Karim Benzema megfertőződött

A francia csatárnak van ideje felépülni, más olvasatban karanténban kell hogy töltse a szabadságát.

Pozitív lett a koronavírustesztje Karim Benzemának, a Real Madrid francia válogatott labdarúgójának - jelentette be pénteken a klub.

Az Európa-bajnokságon nyolcaddöntőig jutott nemzeti csapatba hosszú kihagyás után visszatért, a kontinensviadalon négy gólt szerző Benzema állapotára nem tért ki a közlemény. Az elmúlt szezonban több játékos, Florentino Pérez elnök és az azóta távozott vezetőedző, Zinedine Zidane is átesett a koronavíruson.

A Real Madrid augusztus 14-én az Alavés vendégeként kezdi a La Liga 2021/22-es idényét.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×