eur:
392.78
usd:
367.81
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Fucsovics Márton az orosz Andrej Rubljov ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében Londonban 2021. július 5-én. Fucsovics negyeddöntőbe jutott, miután öt játszmában legyőzte Rubljovot.
Nyitókép: MTI/AP/Alberto Pezzali

Fucsovics: egyszer volt Budán kutyavásár

A magyar teniszező elárulta, hogyan készül a Djokovic elleni negyeddöntőre.

"Nagyon akartam ezt a győzelmet, lassan lebontottam Rubljov ellenállását. Nem hiszem, hogy fejben erősödtem a tavaszi mérkőzéseinkhez képest, de ma én voltam jobb passzban. Nagyon nehéz őt megverni bárkinek, átkozottul jó játékos" - mondta Fucsovics Márton, miután bejutott a negyeddöntőbe a wimbledoni teniszbajnokságon. Öt szettben, 6:3, 4:6, 4:6, 6:0, 6:3-ra verte az ötödik helyen kiemelt orosz Andrej Rubljovot.

A magyar éljátékos kifejtette: úgy érezte, ma jobb volt az orosznál és örül, ha ez kívülről is így látszott. A 6:0-ra megnyert negyedik játszmával kapcsolatban azt mondta, egészen irreális eredmény, amiről nem is akar beszélni.

"Egyszer volt Budán kutyavásár" - tette hozzá.

A füves pályával kapcsolatban kifejtette, szeret és tud is ezen a borításon játszani, számított rá, hogy egyszer majd itt is "elsül" a keze.

Magyar teniszező legutóbb Szávay Ágnes révén a 2007-es amerikai nyílt bajnokságon játszhatott negyeddöntőt Grand Slam-tornán, a férfiaknál Gulyás István 1971-ben, Taróczy Balázs pedig 1976-ban és 1981-ben a Roland Garroson jutott egyesben a legjobb nyolc közé.

Fucsovicsra a nyolc között a világelső Novak Djokovic vár majd szerdán: a nyíregyházi játékos ezzel kapcsolatban azt mondta,

próbálja majd a legjobbját nyújtani, és ha ez sikerül, akkor nyerni fog három szettben.

"Valami azért simán közbejöhet, például, hogy ő is a legjobbját nyújtja. Akkor viszont nem tudom, mi lesz" - jegyezte meg tréfásan Fucsovics.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×