eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Távozót jelentett be a Barcelona

A fiatal portugál támadó a Premier League-ben folytatja.

A Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a portugál Francisco Trincao.

Az angol klub bejelentette, hogy egy idényre kölcsönvették a Barcelona 21 éves támadóját, akinek játékjogát 2022 nyarán 25 millió fontért (10,23 milliárd forintért) végleg megszerezhetik.

Trincao 2020-ban igazolt a katalánokhoz, akiknél az előző idényben 42 tétmérkőzésen szerepelt és háromszor volt eredményes. Időközben bemutatkozott a portugál nagyválogatottban, amelyben már hatszor játszhatott, de a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a magyarokkal azonos csoportban szereplő, majd a nyolcaddöntőben búcsúzó csapatnak nem volt tagja.

A Wolverhampton Wanderers az előző bajnoki idényben a 13. helyen végzett, a szakmai munkát júniustól a portugál Bruno Lage irányítja, akinek honfitársa a második igazolása a kolumbiai védő, Yerson Mosquera után.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×