eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A győztes Hosszú Katinka a női 200 méteres vegyesúszás döntője után a Négy Nemzet Úszóversenyen a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2020. július 26-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Új bizniszbe kezd Hosszú Katinka

Egyelőre csak az alapokat hozták nyilvánosságra. Kiderült az is, idén hogyan rendeznék meg az ISL-versenyeket.

Az úszáshoz kevésbé kötődő céget hozott létre idén az úszónő - derült ki a piacesprofit.hu-n megjelent összeállításból. A portál áttekintette Hosszú Katinka vállalkozásainak teljesítményét, eszerint

  • az úszóiskolát üzemeltető, valamint Hosszú Katinka szponzori szerződéseit és marketing-együttműködéseit kezelő Iron Swim jól teljesített tavaly, de az úszóiskola működését a szponzoregyüttműködésekből tudták csak fedezni. Szponzort keresnek, valamint egyelőre elsősorban Pest megyében várható további terjeszkedés.
  • az Iron Swim és az egy ügyvédi irodához köthető ciprusi Rimland Limited által közösen tulajdonolt, az International Swimming League (ISL) versenysorozatot megalapító, és a sorozatban induló Iron International úszócsapatot működtető cég kevésbé tudott jól teljesíteni, a járvány miatt csak Budapesten voltak a versenyek, buborékos rendezésben. Idén már 2-3 különböző helyszínen rendezzék meg a versenyt, az „alapszakasz” nyár végén, szeptember elején kezdődhetne, és a teljes szezon decemberben fejeződhetne be a döntővel.

Mindemellett új vállalkozásba fogott Hosszú Katinka: februárban jelent meg az úszónő tulajdonában egy olyan új cég, amelynek fő tevékenységi köre „éttermi, mozgó vendéglátás”. Most a Piac & Profitnak elárulták el, hogy az egyelőre tervezési fázisban lévő vállalkozás kiegyensúlyozott, egészséges étkeztetéssel foglalkozik majd, valamint a tudatos táplálkozás fontosságát is hirdeti.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×