eur:
393.84
usd:
369.05
bux:
65814.5
2024. április 23. kedd Béla
Kazany, 2018. június 26.Joachim Löw szövetségi kapitány a német futballválogatott kazanyi edzésén 2018. június 26-án. Németország másnap Dél-Korea ellen játszik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának harmadik fordulójában. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: Robert Ghement

Újabb fociválogatottnál jelent meg a koronavírus

Kérdéses a németek meccse.

A magyarokkal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő német labdarúgó-válogatott bízik abban, hogy hétfő este 20.45-kor Düsseldorfban megrendezik a lettek elleni felkészülési mérkőzést azok után, hogy hétfőn pozitív koronavírustesztje lett az egyik vendégjátékosnak.

A lett szövetség jelentette be, hogy egyik - név szerint nem említett - futballistájuk akadt fenn a vizsgálaton.

"Az edzőtáborban elvégzett összes teszt negatív volt, mind a játékosoknál, mind pedig a stábtagoknál. Minden szükséges lépést megtettünk a játékos elszigetelésére, hogy ne érintkezhessen a többiekkel, és azokat is izoláltuk, akik szoros kapcsolatban voltak vele" - áll a közleményben.

A düsseldorfi egészségügyi hatóságok ugyancsak felvették a kapcsolatot a Német Labdarúgó Szövetséggel.

A német válogatott a tervek szerint kedden utazik a bajorországi Herzogenaurachba, az Eb alatti főhadiszállására. A gárda Münchenben játssza mindhárom csoportmeccsét: június 15-én a világbajnok franciák, 19-én a címvédő portugál és 23-án a szintén társrendező magyar csapat ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×