eur:
393.09
usd:
367.1
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Szamara, 2018. június 21.A dán Christian Eriksen ünnepel, miután gólt szerzett az oroszországi labdarúgó-világbajnokság C csoportjának második fordulójában játszott Dánia - Ausztrália mérkőzésen a Szamara Arénában 2018. június 21-én. (MTI/AP/Martin Meissner)
Nyitókép: Martin Meissner

Ebből még nagy balhé lehet: Dánia nem enged be vendégszurkolókat a dán-orosz Eb-meccsre

A társrendező ország "természetesen" a koronavírus-járvány terjedése által jelentett veszélyre hivatkozik.

Várhatóan nem lesznek orosz szurkolók a jövő pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság dán-orosz csoportmérkőzésén, amelyet június 21-én játszanak Koppenhágában.

A dán hatóságok döntése tarthatja távol őket, miután az északi ország bejelentette: nem enged be külföldi nézőket a náluk rendezendő Eb-meccsekre a koronavírus terjedésének veszélye miatt. Moszkvában sértődötten reagáltak a dán bejelentésre és az orosz szövetség közölte, hogy panaszt nyújt be a kontinentális szövetséghez a határozat megváltoztatása érdekében.

A dán tilalom mintegy két és fél ezer orosz szurkolót érint, aki a helyszínen akarta megtekinteni a szbornaja koppenhágai fellépését.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×