eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
2017. augusztus 25-én Las Vegasban készített kép Conor McGregor ír harcművészről. McGregor, aki korábban két súlycsoportban birtokolta a világbajnoki címet a vegyes harcművészet (MMA) legjelentősebb szervezeténél, a UFC-nél, 2019. március 26-án bejelentette visszavonulását. A sportoló 2016-ban már egyszer visszavonult, de később visszatért.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Armando Arorizo

Conor McGregor lenyomta Lionel Messit

A kevert harcművészet (MMA) egyik legnagyobb sztárja, Conor McGregor volt az elmúlt egy évben a világ legjobban kereső sportolója.

A Forbes gazdasági magazin szerint 2020 májusa és 2021 májusa között az ír harcos 180 millió dollárral gazdagodott, amelyből 158 millió a befektetéseiből és saját whiskey-márkájának az értékesítéséből származik.

A lista második helyén Lionel Messi, a Barcelona argentin futballsztárja áll 130 millióval, míg harmadikként Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál ásza 120 milliót kasszírozott.

A top 5-be még a Dallas Cowboys amerikaifutballistája, Dak Prescott (107,5 millió) és LeBron James, a Los Angeles Lakers kosarasa (96,5 millió) került be.

A keresetekbe beszámították a pénzdíjakat, fizetéseket és bónusz juttatásokat, továbbá a szponzori szerződésekből, fellépti díjakból és jogdíjakból befolyó jövedelmeket is.

A legutóbb 2020 szeptemberben elkészített listát a svájci teniszcsillag Roger Federer vezette, maga mögé utasítva Cristiano Ronaldót és Lionel Messit, akik az elmúlt négy évben három alkalommal is a legjobban kereső sportolónak számítottak a Forbes összegzése szerint.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×