eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megítéléséért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tart a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. szeptember 18-án. A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Keresztény Újságírók Nemzetközi Konferenciája főszervezőjeként 5 millió forintot adományoz a Magyar Ökomenikus Segélyszervezetnek az iraki veszélyeztetett helyzetben lévő keresztény közösségek támogatására.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Menczer: az időseknél is hatásos a Sinopharm-vakcina

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalása szerint az időseknél is hatásos a koronavírus elleni Sinopharm-vakcina - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton Facebook-oldalán.

Menczer Tamás a videóban azt mondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalásában nem javasolja felső korhatár bevezetését a vakcina alkalmazását illetően, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint nincs arra jel, hogy eltérő hatás lenne fiatalabbak és idősebbek esetében.

"Az oltásellenes baloldal az elmúlt hónapokban több száz cikkben és nyilatkozatban támadta, és támadja most is az életmentő vakcinát. Magyar emberek életével szórakoznak. Ez az elmúlt 30 év legaljasabb és legembertelenebb politikai akciója" - mondta.

Kiemelte: a vakcina rendelkezésre áll, mindenki beoltathatja magát. Az oltás életet ment! - hangoztatta az államtitkár.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×