INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 4. kedd
Dominika, Domonkos

who

2020.07.29. 11:08

WHO-figyelmeztetés: egy nagy hullám lesz

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a Covid-19 pandémia “egy nagy hullám”, és nem szezonális járvány. A szervezet ismét figyelmeztette az északi félteke országait, hogy “ne kényelmesedjenek el”, mert a járvány nem az influenza receptjét követi.
2020.07.28. 22:10

Nem számol a kormány újabb országos lezárás lehetőségével - a nap hírei

Magyarország a 19. helyen végzett a 27 uniós tagállam között a jegybank versenyképességi rangsorában. Nem számol a kormány újabb országos lezárás lehetőségével a koronavírus-járvány miatt. A koronavírus nem viselkedik szezonálisan, mint az influenza - figyelmeztetett a WHO. A nap legfontosabb hírei július 28-án.
2020.07.27. 16:18

WHO: lehetetlen újra lezárni az országhatárokat

A nemzetközi közlekedést gátló határzárak nem tarthatók fenn bizonytalan ideig, az országoknak határaikon belül kell többet tenniük a koronavírus-járvány terjedésének megfékezéséért - jelentette ki Genfben online sajtótájékoztatón, az Egészségügy Világszervezet, a WHO főigazgatója.
2020.07.23. 19:07

Afrikában felgyorsult a járvány terjedése

Több mint tízezer egészségügyi dolgozó fertőződött meg a SARS-CoV-2 koronavírussal Afrikában - jelentette be az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amelynek az afrikai régióért felelős igazgatója a fertőzésekért elsősorban a gyenge egészségügyi ellátórendszert tette felelőssé.
2020.07.22. 16:14

Pompeo: "Kína megvette a WHO-főnököt"

Az amerikai külügyminiszter szerint “Kína megvette az Egészségügyi Világszervezet főnökét” és ez az alku brit állampolgárok halálához vezetett. Mike Pompeo ezt parlamenti képviselők előtt mondta Londonban. A látogatáson ismét nagy veszélynek nevezte Kínát.
2020.07.20. 06:45

WHO: megvan, mikorra lehet széles körben elérhető az oltóanyag

A következő év közepére elképzelhető, hogy széles körben elérhető oltóanyag áll majd rendelkezésre az új típusú koronavírus ellen - fogalmazott Szumija Szvaminatan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezető kutatóorvosa a dpa német hírügynökségnek adott interjúban hétfőn.
2020.07.11. 08:00

Figyelmeztetett a WHO magyarországi irodájának vezetője

Jónak minősítette a magyar hatóságokkal az együttműködést az Egészségügyi Világszervezet magyarországi irodájának vezetője, aki szerint a magyar kormány jól kezelte a válságot. Ledia Lazeri a gazdasági újraindításban óvatosságra intette az országokat.
2020.07.08. 05:53

Hivatalos: kilép a WHO-ból az Egyesült Államok

Washington hivatalosan értesítette az ENSZ-főtitkárt, hogy kilép az ENSZ Egészségügyi Világszervezetéből - jelentette amerikai kormányzati forrásokra hivatkozva több amerikai médium is, köztük a The Wall Street Journal című lap.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018