eur:
395.68
usd:
372.06
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Moszkva, 2018. július 14.Luka Modric horvát labdarúgó sajtóértekezleten vesz részt Moszkvában 2018. július 14-én. Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjét július 15-én Franciaország és Horvátország játssza a moszkvai Luzsnyiki Stadionban. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Nyitókép: MTI/EPA/Felipe Trueba

Hosszabbított aranylabdásával a Real Madrid

Nem tudni, mennyiért és meddig, de Luka Modric marad. Sergio Ramosról semmi hír.

A Real Madrid szerződést hosszabbított horvát labdarúgójával, Luka Modriccsal.

Florentino Perez, a klub elnöke a Cadena Ser rádiónak adott szerda éjjeli rádióinterjúban mondta el, hogy a világbajnoki ezüstérmes középpályás már alá is írta az új megállapodást, részleteket azonban nem közölt.

Perez a beszélgetés során arról is beszélt, hogy az együttes csapatkapitányával, Sergio Ramosszal még nem született meg a megegyezés, ám bízik benne, hogy meg tudnak állapodni a világ- és Európa-bajnok védővel.

"Hogyan ne akarhatnám Sergio Ramos maradását?" - tette fel a kérdést az elnök, hozzátéve: az egyezség azon múlik, milyen lesz anyagi helyzete a klubnak, mert a Real Madrid rengeteg pénzt veszített az utóbbi időben.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×