eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A ferencvárosi Dibusz Dénes (b) , Sigér Dávid (b2) és Lovrencsics Gergő (j) valamint a mezőkövesdi Marin Jurina a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2021. február 14-én.
Nyitókép: A ferencvárosi Dibusz Dénes (b) , Sigér Dávid (b2) és Lovrencsics Gergő (j) valamint a mezőkövesdi Marin Jurina a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott mérkőzésen 2021. február 14-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Labdarúgó NB I - Döntetlent játszott a címvédő FTC Mezőkövesden

A címvédő Ferencváros kétgólos előnyről 2-2-es döntetlenre végzett a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén.

Az FTC immár hat, a Mezőkövesd pedig nyolc bajnoki találkozó óta veretlen, a fővárosi zöld-fehérek előnye pedig 16-ról 14 pontra csökkent a tabella élén.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencváros 2-2 (0-1)

Mezőkövesd, zárt kapuk mögött, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Besirovic (61.), Jurina (73.), illetve Somália (32.), Boli (49.)

sárga lap: Boli (9.), Civic (51.), Blazic (70.)

Mezőkövesd Zsóry FC:

Szappanos - Farkas, Neszterov, Katanec, Vadnai - Berecz, Karnyickij, Besirovic (Vajda, 91.) - Vutov (Vojtus, 57.), Jurina (Nagy D., 93.), Cseri (Chrien, 57.)

Ferencváros:

Dibusz - Lovrencsics, Botka, Blazic, Civic - Somália, Sigér (Vécsei, 75.) - Isael (Laidouni, 62.), Nguen (Zubkov, 62.), Uzuni (Mak, 75.) - Boli (Baturina, 84.)

Hűvös, szeles időben, de kiváló talajú pályán csaptak össze a csapatok, amelyek az első félidőt kiegyenlített küzdelemmel töltötték. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, a vezetést viszont a címvédőnek sikerült megszereznie kicsivel több mint fél óra után egy szabadrúgást követően. A szünetig a Mezőkövesd nem tudott válaszolni, a folytatás pedig nem kezdődött jól a hazai együttes számára.

Fordulás után ugyanis azonnal megduplázta előnyét a Ferencváros Franck Boli egyéni megmozdulását követően. Pintér Attila vezetőedző kettős cserével igyekezett élénkíteni a kövesdiek játékán, a 61. percben pedig a szépítés, majd a 73. percben egy szép, ollózós góllal az egyenlítés is összejött a hazaiaknak.

A hajrában még a Mezőkövesdnek volt gólhelyzete, ám végül igazságosnak tűnő döntetlennel zárult az összecsapás.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×