eur:
393.46
usd:
367.7
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Lausanne, 2016. augusztus 25.Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA volt elnöke nyilatkozik a sajtó képviselőinek, amikor fellebbezési tárgyalására érkezik a lausanne-i nemzetközi Sport Döntőbíróságra (CAS) 2016. augusztus 25-én. A korrupcióval vádolt Blattert hat évre tiltották el a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nyitókép: Valentin Flauraud

Joseph Blatter kórházban van

Állapota súlyos. A koronavírus-fertőzésen korábban már átesett a FIFA korábbi elnöke.

Súlyos, de nem életveszélyes állapotban került kórházba Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnöke.

A hírről a 84 esztendős svájci sportvezető lánya, Corinne Blatter tájékoztatta a helyi újságot, a Blicket. A FIFA-t 1998-tól 2015-ig irányító, jelenleg korrupciós ügyek miatti eltiltását töltő Blatter állapota stabil és napról napra javul, ám időre, és pihenésre van szüksége.

A lap információi szerint Blatter évek óta egészségügyi problémákkal küzd, egy hónapja pedig koronavírussal fertőződött, ebből azonban már felépült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×