eur:
394.74
usd:
370.24
bux:
65176.05
2024. április 19. péntek Emma
Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa ünnepli a belga Club Brugge elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának második fordulójában játszott mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2019. október 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/JuanJo Martin

Megvan az ok, amiért Sergio Ramos távozhat a Real Madridtól

Továbbra sincs megegyezés Sergio Ramos és a Real Madrid vezetősége között. A klub ugyan szeretné meghosszabbítani a csapatkapitány jövő nyáron lejáró szerződését, de csak egy bizonyos feltétellel.

Az AS úgy tudja, hogy egyelőre távoli a felek között a megegyezés reménye. A Real Madrid ugyan hajlandó lenne új szerződést adni a március végén már a 36. évébe lépő csapatkapitánynak, de csak akkor, ha a védő belemegy a fizetéscsökkentésbe.

A klub nem kíván kivételezni, az első keret, sőt a B csapat és a kosárlabdacsapat játékosai is hasonló ajánlatot kapnak, tekintettel a koronavírus miatti óriási bevételkiesésre.

Ramos azonban a régi fizetését szeretné újra szerződésbe rögzíteni, ami évi 12 millió euró. Abban az esetben, ha beleegyezne az igényelt tíz százalékos csökkentésbe, „kidobna az ablakon" 1,2 millió eurót, körülbelül 430 millió forintot.

Amennyiben a felek a nyárig nem tudnak megállapodni, Sergio Ramos ingyen távozhat. A Manchester City már jelezte, hogy szívesen szerződtetné.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×