eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Lángokban áll Romain Grosjean, a Haas francia versenyzőjének autója a rajt utáni balesete után a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíján a szahíri pályán 2020. november 29-én. Grosjean a hármas kanyar kijáratánál veszítette el az irányítást a Haas fölött, falnak csapódott, autója kettészakadt és lángba borult. A versenyző túlélte a balesetet, a futamot szüneteltetik.
Nyitókép: MTI/AP/Pool/Brynn Lennon

Grosjean ismét a kórházból üzent

A francia pilóta horrorbalesete után humoránál van.

Még kórházban van Romain Grosjean, akinek az autója a vasárnapi Bahreini Nagydíjon a szalagkorlátnak csapódott, kettétört és kigyulladt, a versenyző pedig még időben ki tudott menekülni belőle. A pilóta égési sérülésekkel úszta meg az esetet.

Kedden az Instagramon tett közzé üzenetet:

"Soha nem gondoltam volna, hogy néhány guggolás boldoggá tesz. A test szépen gyógyul az ütközéstől. Remélhetőleg ugyanez lesz a kezem égési sérüléseivel is. Ezúton is köszönöm mindenkinek az üzeneteket" - írta, hozzátéve egy mosolygós jellel, hogy

még mindig nagyon lassan tud gépelni,

ami érthető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Romain Grosjean (@grosjeanromain) által megosztott bejegyzés

A Haasnál az idény utolsó előtti futamán a brazil Pietro Fittipaldi veszi át Grosjean helyét.

A csapat azt is bejelentette, hogy a következő idényben az orosz Nyikita Mazepin vezeti majd az egyik autót. Az istálló több évre szerződött a Forma-2-es bajnokságban most harmadik helyen álló pilótával. A várakozások szerint a csapattársa Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia lesz majd jövőre.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 18:16
×
×
×
×