eur:
392.82
usd:
366.17
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Lángokban áll Romain Grosjean, a Haas francia versenyzőjének autója a rajt utáni balesete után a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíján a szahíri pályán 2020. november 29-én. Grosjean a hármas kanyar kijáratánál veszítette el az irányítást a Haas fölött, falnak csapódott, autója kettészakadt és lángba borult. A versenyző túlélte a balesetet, a futamot szüneteltetik.
Nyitókép: MTI/AP/Pool/Brynn Lennon

Grosjean ismét a kórházból üzent

A francia pilóta horrorbalesete után humoránál van.

Még kórházban van Romain Grosjean, akinek az autója a vasárnapi Bahreini Nagydíjon a szalagkorlátnak csapódott, kettétört és kigyulladt, a versenyző pedig még időben ki tudott menekülni belőle. A pilóta égési sérülésekkel úszta meg az esetet.

Kedden az Instagramon tett közzé üzenetet:

"Soha nem gondoltam volna, hogy néhány guggolás boldoggá tesz. A test szépen gyógyul az ütközéstől. Remélhetőleg ugyanez lesz a kezem égési sérüléseivel is. Ezúton is köszönöm mindenkinek az üzeneteket" - írta, hozzátéve egy mosolygós jellel, hogy

még mindig nagyon lassan tud gépelni,

ami érthető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Romain Grosjean (@grosjeanromain) által megosztott bejegyzés

A Haasnál az idény utolsó előtti futamán a brazil Pietro Fittipaldi veszi át Grosjean helyét.

A csapat azt is bejelentette, hogy a következő idényben az orosz Nyikita Mazepin vezeti majd az egyik autót. Az istálló több évre szerződött a Forma-2-es bajnokságban most harmadik helyen álló pilótával. A várakozások szerint a csapattársa Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia lesz majd jövőre.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×