eur:
395.83
usd:
364.91
bux:
65577.78
2024. március 19. kedd Bánk, József
Mohamed Salah, az FC Liverpool játékosa a Tottenham Hotspur ellen játszott mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2019. június 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo

Így nyerte meg a Liverpool az Arsenal elleni rangadót – videóval

Három csapat is hibátlan mérleggel áll a Premier League-ben három mérkőzése után: a Leicester, valamint a Liverpool FC és az Everton. A címvédő vörösök hétfő este szerezték meg harmadik győzelmüket, miután hátrányból fordítva nyertek az Arsenal ellen az Anfield Roadon.

Az utóbbi hónapokban kitűnő formát mutató Arsenal Alexandre Lacazette révén szerzett vezetést, a francia csatár kihasználta Andy Robertson hibáját. a 25. percben. A Pool három perccel később egyenlített, Sadio Mané közelről a kapuba lőtte a Mohamed Szalah lövése után a kapusról, Bernd Lenóról kijövő labdát.

A bajnokcsapat a 34. percben már vezetett, miután Robertson – javítva korábbi hibáját – gólra váltotta Trent Alexander-Arnold labdáját.

A mérkőzést a 88. percben a néhány napja 45 millió fontért átigazolt, portugál Diogo Jota döntötte el, aki a Liverpool mezében játszott bajnokiján rögtön gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×