eur:
394.02
usd:
364.85
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szalai Ádám, a Hoffenheim játékosa, miután csapata gólt kapott a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, az F csoportban játszott TSG 1899 Hoffenheim - Olympique Lyonnais mérkőzésen a németországi Sisheimben 2018. október 23-án. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Fizetési vita állhat Szalai eltávolítása mögött Mainzban

Német sajtóhírek szerint fizetési vita áll Szalai Ádám gyors és váratlan elküldésének hátterében a Mainznál. A magyar válogatott középcsatár a játékosbizottság tagjaként szót emelt a vezetőség döntése ellen.

A Bild értesülése szerint Rouven Schröder sportigazgató megbeszélést folytatott az idősebb játékosokból álló játékosbizottsággal, amelynek Szalai Ádám is a tagja volt. A sportvezető tájékoztatta a futballistákat arról, hogy az egyesület a veszteségei miatt nem tudja visszaadni a játékosoknak a fizetések visszatartott részét, noha a vezetőség korábban erre ígéretet tett.

Ennek kapcsán vita bontakozott ki, amelyben Szalai Ádám vehemensen érvelt az igazuk mellett, s felemlegette, hogy szerződésben garantálták nekik a fizetést.

Vélhetően erre való reagálás volt a szókimondó játékos eltávolítása az első csapat keretéből.

Szalai Ádám tavaly augusztusban tért vissza a Mainzhoz, 2021-ig érvényes a szerződése. A 2019–2020-as idényben több mint ezer játékpercet szerepelt a Bundesliga 1-ben, igaz, mérkőzései több mint a felén csereként.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×