eur:
391.77
usd:
359.56
bux:
72375.94
2024. július 16. kedd Valter

A Milan és az Atalanta is veretlen maradt

Az újrakezdés óta a Serie A-ban még egyaránt veretlen AC Milan és Atalanta 1-1-es döntetlent játszott a San Siróban az olasz bajnokság 36. fordulójának nyitó mérkőzésén.

Hakan Calhanoglu a Milannak szerzett vezetést a 14. percben. Az Atalanta a 26. percben egyenlíthetett volna, de Ruszlan Malinovszkij elrontotta a tizenegyest. Néhány perccel később az utóbbi hetekben nagy formában játszó Duvan Zápata 1-1-re alakította az állást. Ez maradt a végeredmény.

Az Atalanta öt ponttal áll az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Juventus mögött, a bajnoki esélye csak elméleti, a Juve, ha három mérkőzésen egy pontot szerez, biztosan megelőzi.

A Milan a hatodik helyen áll.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Budapest turizmusa 2030-ig: így kerülhet a nemzetközi élvonalba a főváros!

Budapest turizmusa 2030-ig: így kerülhet a nemzetközi élvonalba a főváros!

A budapesti turizmus jelentősen, akár kétszámjegyű mértékben növekedhet a következő években, ha behozzuk azokat a lemaradásokat, amelyek miatt a környező országok fővárosai vonzóbbak a külföldi utazók körében. Nagy kapacitású szállodákra van szükség és be kell vonzani a prémium utazóknak. Minél több közepes méretű rendezvényre, konferenciára van szükség ahhoz, hogy vonzó legyen a város, és törekedni kell az utazók egyenletes eloszlására időben és térben egyaránt – többek között ezekről beszélgettünk a McKinsey két partnerével, Margaux Constantinnal és Havas Andrással a kedden megjelent, a Mckinsey budapesti turisztikai piacról szóló tanulmánya kapcsán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 16. 12:17
×
×
×
×