eur:
389.34
usd:
362.38
bux:
67961.02
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Jose Mourinho, a Tottenham Hotspur vezetőedzője csapatának az RB Leipzig ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott visszavágó mérkőzésén Lipcsében 2020. március 10-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Mourinho nagyon távol került a Bajnokok Ligájától

A Tottenham Hotspur 0-0-s döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Bournemouth vendégeként az angol Premier League-ben. Ezzel szinte biztossá vált, hogy José Mourinho együttese nem végez az idény végén a legjobb négy között.

A Tottenhamnek egyetlen kapura menő lövése sem volt, a Bournemouth ellenben a hajrában gólt szerzett, de Callum Wilson ollózása után a VAR érvénytelenítette a gólt. A játék képe alapján a Bournemouth közelebb állt a győzelemhez.

A Spurs négy fordulóval a zárás előtt a kilencedik helyen áll a táblázaton, 49 pontja van. A negyedik helyen álló Leicester Citynek 59.

A másik kora esti mérkőzésén az Everton 1-1-es döntetlent játszott a Southamptonnal.

A forduló utolsó mérklőzése (Aston Villa–Manchester United) 21.15-kor kezdődött.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×