eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyon, 2018. szeptember 4.José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője távozik az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA Elit Edzői Fórumáról a szövetség nyoni székházában 2018. szeptember 4-én. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Meglepőt mondott Mourinho a 200. győztes angol bajnokija után

José Mourinho szerint „szép” volt két játékosa, Hugo Lloris és Szon Hungmin összezördülése a Tottenham–Everton mérkőzés szünetében. A kapus és a csatár majdnem ölre ment egymással.

José Mourinho úgy véli, ez a szünetbeli affér is segítette a csapatot, hogy felnőjön a feladathoz. A portugál edző korábban többször is kritizálta játékosai hozzáállását, eltökéltségét. A konkrét eset kapcsán azt mondta Lloris vonta felelősségre dél-koreai csapattársát, aki szerinte nem volt elég lelkes, miután egy akciónál nem ment vissza védekezni az Everton brazil csatárnak, Richarlisonnak a helyzeténél.

A két Spurs-játékos a meccs végén már megölelte egymást, Lloris, a csapatkapitány, hangsúlyozta is, hogy nincs gond kettejük között. Mourinho pedig még rá is erősített:

"Én vagyok a felelős az esetért, ha valakit hibáztatni akarnak ezért, az legyek én"

– mondta. – Én kritizáltam őket az elmúlt időszakban, mondtam, nem tesznek meg mindent egymásért. Szon egy rendkívüli fickó, mindenki szereti őt, de a csapatkapitány úgy ítélte meg, hogy többet kellene tennie a csapatért. Ez az eset is kellett ahhoz, hogy fejlődjünk. A fejlődéshez erős egyéniségek kellenek.”

A Tottenham egyébként 1-0-ra megnyerte a mérkőzést és még van esélye az első öt között végezni. José Mourinhónak ez volt a 200. győzelme a Premier League-ben, korábban mindössze négy edző, Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger, Harry Redknapp és David Moyes érte el ezt a mérföldkövet.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×