eur:
395.93
usd:
366.9
bux:
65646.69
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Utolsó perces góllal nyert a Puskás Akadémia a Rákóczi ellen

Ha nagy nehezen is, de megszerezte a győzelmet a Puskás Akadémia csapata a már biztos kieső Kaposvári Rákóczi ellen a Pancho Arénában. A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának második szerdai mérkőzésén Knežević, Tamás, illetve Szakály szerezték a gólokat.

A kezdés után a Puskás Akadémia gyorsan előnybe került, már a hetedik percben megszületett első gólja: a Gyurcsó Ádám buktatásáért megítélt büntetőt Josip Knežević értékesítette. A folytatásban feljött a Rákóczi, sőt a 23. percben Szakály Attila élvonalbeli pályafutása második góljával kiegyenlített. A második félidő többnyire mezőnyjátékot hozott, mígnem a 90. percben, némileg váratlanul, Tamás Nándor megszerezte a győztes találatot.

Puskás Akadémia–Kaposvár 2-1 (1-1)

Gólszerzők: Knežević (8. -11-esből), Tamás N. (90.), ill. Szakály (23.).

Korábban játszották:

Diósgyőri VTK–ZTE FC 1-1 (0-0)

Gólszerzők: Szépe (68., öngól), illetve Bolla (80.)

Később:

Paks–Ferencváros (21.05)

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×