eur:
395.68
usd:
366.57
bux:
65672.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kisvárdán is folytatódott a Mezőkövesd rossz sorozata

A harmadik helyen álló borsodiak az újraindulás óta hat találkozójuk egyikén sem győztek, az NB I-ben pedig négy mérkőzés óta nyeretlenek.

A Kisvárda 1-1-es döntetlent játszott a vendég Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának keddi nyitómérkőzésén.

Jó iramban kezdődött a találkozó, amely eleinte kiegyenlített küzdelmet hozott, de csak a hazai kapusnak kellett nagyot védenie Nagy Dániel lövésénél. A Kisvárda viszont kihasználta első lehetőségét, így a félidő derekán "felavatta" a vendégek NB I-ben most debütáló ukrán hálóőrét. A Kisvárda felbátorodott a vezetéstől, de nem sikerült növelnie az előnyét, a borsodiak pedig a szünet előtt egy gyors ellentámadásból váratlanul egyenlítettek. A bekapott gólnál is jobban megnehezítette a hazai vezetőedző, Bódog Tamás dolgát, hogy két játékosát, Bumbát és Gosztonyit le kellett cserélnie sérülés miatt, ráadásul utóbbi Achilles-ín-szakadást szenvedett.

A folytatás ismét egyenlő erők küzdelmét hozta, így egyik csapat sem tudott komoly lehetőséget kidolgozni. A kötelező egészségügyi ivószünet után valamelyest megélénkült a játék, a Kisvárda pedig közel járt a gólhoz, de Lucas távoli lövése a keresztlécen csattant. A hajrában is a Kovácsréti kiállítása miatt emberhátrányban futballozó Kisvárda dönthette volna el az összecsapást, de a kövesdiek kapusa két szép védéssel mentett pontot csapatának - igaz, az utolsó pillanatban Dombónak is hárítania kellett.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×