eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa a gólját ünnepli a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik, utolsó fordulójában, a C csoportban játszott Crvena zvezda - Paris Saint-Germain mérkőzésen Belgrádban 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Neymar elárulta a csapattársainak nagy nyári tervét

Neymar, a brazil futballcsillag beszélt párizsi csapattársainak a jövőjéről, és kilátásba helyezte esetleges visszatérését a Barcelonához.

Neymar – a brit Express értesülése szerint – elmondta, hogy el akarja hagyni a PSG-t ezen a nyáron és vissza kíván térni Barcelonába, de előtte van még egy vágya: sikerrel akar szerepelni a francia csapattal a Bajnokok Ligájában. (Más, spanyol források úgy tudják, akkor maradna a PSG-nél, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját.)

A brazil csatár már tavaly is vissza akart térni a Camp Nouba, ám a két klub nem tudott megállapodni a visszaszerződés feltételeiről.

Az elmúlt időszakban úgy tűnt, megbékélt a párizsi klubbal és vele is annak szurkolói, most mégis úgy tűnik, első számú célja a távozás.

A párizsiak 2017-ben több mint 200 millió eurót költöttek Neymarra abban a reményben, hogy a francia porondon elért sikerek mellett a Bajnokok Ligájában is meghatározó tényezők lehetnek. Nem csupán ősszel, hanem tavasszal is. Ám ez eddig még nem sikerült, részben Neymar sérülései miatt sem.

A brazil most egészséges és kész arra, hogy augusztusban sikerre vezesse a csapatát a „királykategóriában”. A riválisokkal ellentétben a PSG csak a BL-re összpontosít, mivel a francia bajnokságot nem folytatják.

A Barcelona, tekintettel a pénzügyi helyzetére, szinte biztosan nem tudja megszerezni az argentin Lautaro Martínezt és Neymart is. A Barça korábbi aranylabdása, Rivaldo úgy véli, hogy Quique Setiénnek a nyáron választania kell Neymar és Martinez között, mivel se pénze nincs rá, se pedig szükség nincsen mind a kettőre.

Címlapról ajánljuk
Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

A nagy nemzetközi sportesemények kapcsán általában a közvetlenül látható eredményeket értékeljük, vagyis a kimagasló sportteljesítményt, ugyanakkor sokan felhívják a figyelmet arra a hosszú évekig tartó munkára és a kitartásra is, amely egy-egy teljesítmény mögött áll – ez áll az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzésében, amely az olimpikonná válás árát vizsgálta.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×