eur:
395.15
usd:
364.38
bux:
65503.44
2024. március 19. kedd Bánk, József
A fehérvári Hafid Lyes Houri (b3), miután gólt szerzett az OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgó-mérkőzésen a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2020. február 8-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

NB I - Hozta a kötelezőt a Mol Fehérvár

A Ferencvárost üldöző fehérváriak szombati áldozata a Kisvárda volt.

A tabellán második Mol Fehérvár FC 2-0-ra legyőzte a vendég Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.

Az első negyedóra kisvárdai mezőnyfölényt hozott, előbb Cornel Ene fejelt a kapufára, majd további ígéretes támadásokat vezettek a vendégek. A Fehérvár a 16. percben "érkezett meg" a meccsbe: Lyes Houri kiváló passzát Nego Loic váltotta gólra. A félidő hátralévő részében fölénybe került a házigazda, de nem tudott újból a hálóba találni.

A második félidő nagy hazai helyzetekkel kezdődött, a vendégeknek ekkor kevés lehetőségük volt. Vélhetően egyik edző sem volt elégedett csapata játékával, mert előbb a Kisvárda cserélt egyszerre négyet, majd két perc múlva a Fehérvár hármat. A folytatásban a fehérváriak többször is lezárhatták volna a meccset, végül a sokadik nagy helyzetüket Nikolics Nemanja váltotta gólra, és ezzel beállította a 2-0-s végeredményt.

OTP Bank Liga, 27. forduló: Mol Fehérvár FC-Kisvárda Master Good 2-0 (1-0)
Mol Aréna Sóstó, 1325 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Nego (16.), Nikolics (87.)
sárga lap: Nyári (20.), Stopira (41.), Nego (43.), Houri (48.), illetve Viana (45+1.), Hej (63.), Gosztonyi (89.)

Fehérvár:
Kovácsik - Rus (Hangya 73.), Musliu, Vinícius, Stopira - Pátkai, Nyári (Elek 62.) - Nego (Kovács I. 83.), Houri (Bamgboye 62.), Petrjak (Hodzic 62.) - Nikolics

Kisvárda:
Dombó - Melnyik (Jelena 60.), Ene, Rubus, Baranyai - Lucas (Sassá 82.), Karaszjuk - Hej, Cukalasz (Kovácsréti 60.), Bumba (Tischler 60.) - Viana (Gosztonyi 60.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×