eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa ünnepli a Manchester United elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez

Messi sérülés miatt lemaradhat az újraindulásról

Megsérült Lionel Messi, a spanyol bajnok FC Barcelona futballistája, így elképzelhető, hogy ki kell hagynia a Real Mallorca elleni jövő szombati bajnokit, amely az első tétmérkőzése lesz az együttesnek a koronavírus-járvány követő leállás után.

A Marca beszámolója szerint a hatszoros aranylabdás argentin támadó a keddi tréningen szenvedett combsérülést, ami miatt szerdán már nem is tudott együtt gyakorolni társaival.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a dél-amerikai klasszisnak mennyi időt kell kihagynia, további vizsgálatok várnak rá.

A klub cáfolta Messi sérülését.

Az biztos, hogy az argentin játékos szerdán nem edzett együtt a társaival, hanem az edzőteremben dolgozott. A Barcelona játékosai csütörtökre szabadnapot kaptak, pénteken délelőtt fél tízkor tréningeznek újra – Messivel, vagy nélküle.

A La Ligában a Barcelona 27 fordulót követően 58 ponttal áll az élen, a Real Madrid a második kétpontos lemaradással.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×