eur:
392.34
usd:
365.67
bux:
66772.22
2024. április 26. péntek Ervin
A női lesiklásban későbbi harmadik helyezett osztrák Stephanie Venier versenyez az alpesí sízők világkupa-sorozatának az olaszországi Cortina dAmpezzóban tartott viadalán 2019. január 18-án.
Nyitókép: MTI/Johann Groder

Egy évvel elhalaszthatják a 2021-es alpesisí-vb-t

A szervezők szerint a pandémia hatása, a sportesemények egyelőre bizonytalan újraindulása miatt a halasztás lenne a legjobb megoldás.

A tervezettnél egy évvel később kerülhet sor a 2021-es, Cortina d'Ampezzó-i alpesisí-világbajnokságra. A Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) arra kéri majd a nemzetközi szövetséget (FIS), hogy a koronavírus-járvány miatt 2022 márciusában rendezze meg az eseményt - erről beszélt vasárnap este a RAI 2 televíziós csatornán Giovanni Malago, a CONI vezetője.

A versenyre a kiírás szerint jövő február 7. és 21. között kerülne sor. Malago szerint ugyanakkor a pandémia hatása, a sportesemények egyelőre bizonytalan újraindulása miatt a halasztás lenne a legjobb megoldás. Ha valóban megváltoztatják az időpontot, akkor a viadalt csak a 2022-es pekingi téli olimpia után rendezik majd meg.

Cortina Milánóval közösen a 2026-os téli játékok házigazdája lesz.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×