eur:
392.16
usd:
366.4
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Újabb ligában hirdettek bajnokot

A koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánították a skót labdarúgó-bajnokságot, melyben a Celtic lett az aranyérmes.

A skót liga (SPFL) bejelentése szerint

a klubok egyhangúlag amellett voksoltak, hogy nincs esély a pályán befejezni, ezért zárják le az idényt.

Az SPFL így már most ki tudja fizetni a csapatoknak megítélt, fennmaradásukat segítő 8,5 millió dolláros támogatást.

A skót élvonal küzdelmeit március 13-án szakították félbe, a végeredmény az akkori állás szerint alakult ki: a Celtic mögött a Glasgow Rangers lett a második, a Motherwell pedig a harmadik, míg a 12. helyezett Hearts kiesett a másodosztályba.

A 30 mérkőzésen 80 pontos glasgow-i zöld-fehérek sorozatban kilencedszer, összességében 51. alkalommal lettek bajnokok.

Korábban a nagyobb európai bajnokságok közül a belga, a holland és a francia élvonal küzdelmeit nyilvánították befejezettnek, a német Bundesligában ugyanakkor két hónap szünet után épp a múlt hétvégén rendeztek ismét mérkőzéseket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×