eur:
395.67
usd:
366.68
bux:
65714.75
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Märcz Tamás szövetségi kapitány a magyar férfi vízilabda-válogatott edzésén a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban a csoportmérkőzések megkezdése előtti napon, 2019. július 14-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Märcz Tamás: egyre élesebbek a lövések, egyre gyorsabb az úszás

A jövő héttől új időszámítás kezdődik - ez pedig érinti a csapat összetételét is. A sportági elnökség is összeült.

Jövő héttől már teljes csapattal edz együtt a magyar férfi vízilabda-válogatott - mondta az InfoRádiónak Märcz Tamás szövetségi kapitány.

"Még nem teljes a keretünk" - fogalmazott a Császár-Komjádi Uszodában kezdődő munkáról. "Az elmúlt időszakban elsősorban azoknak a válogatott játékosoknak biztosítottuk az edzéslehetőséget, akik a legnagyobb bajban voltak, nem volt uszodájuk. Ez most már a harmadik hét, amikor próbáljuk formába hozni a játékosokat, körülbelül hat hét kihagyás után" - ecsetelte.

Szerinte most már egyre élesebbek a lövések, egyre gyorsabb az úszás és "egyre magasabban vannak a vízben", de testi kontaktus része nincs a gyakorlásnak.

A válogatott egyébként további két hetet tud elkülönítve gyakorolni, május végéig 19-20 fővel tud készülni

- mondta Märcz Tamás. A játékosok mindegyikét tesztelik koronavírusra.

A szakvezető megbízatása egyébként a szövetség elnökségi döntése alapján a tokiói olimpia végéig meghosszabbodik.

"Nagyon örülök neki, hogy az elnökség bizalmat szavazott, és a következő olimpiai évben is folytathatom a munkát. Szeretném folytatni, amit elkezdtem most már lassan négy éve" - tette hozzá a szövetségi kapitány.

A szakvezetővel készült teljes interjút meghallgathatják pénteken este fél nyolc után az InfoRádió Ötkarika című műsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×