eur:
395.7
usd:
372.07
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa tisztáz a Bayern München és az RB Leipzig 2020. február 9-i mérkőzésén, amelyet a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszanak Münchenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Megvan a pontos dátum, mikor indulhat újra a Bundesliga

A Német Labdarúgó Liga (DFL) május 15-én szeretné újraindítani a bajnoki küzdelmeket az élvonalban és a másodosztályban.

A német állam szerdán adott zöld jelzést a sorozatok folytatására zárt kapuk mögött, miután Angela Merkel kancellár és a tartományi miniszterelnökök tárgyaltak a kérdésről.

A pontos dátumról a DFL döntött szinte azonnal, még szerda este és erről tájékoztatta az érintett klubokat is a szándékáról.

A német profi csapatok április közepe óta tréningeznek kis csoportokban, szigorú óvintézkedések mellett. Az élvonalból még kilenc forduló van hátra.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×