eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Kézilabda, foci: felmorzsolja a járványhelyzet az érdi élsportot

Hiába a pályán elért eredmény, a város labdarúgócsapata nem léphet új dimenzióba.

A koronavírus-járvány miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség május 4-én úgy döntött, hogy a felfüggesztett bajnokságokat hivatalos végeredmény nélkül befejezettnek tekinti.

A bajnoki táblázat aktuális állapota a záró táblázat, de a bajnokság hivatalos végeredmény nélkül zárul le, nincs bajnok, nincsenek végső helyezések, és nincsenek végeredmény alapján feljutók és kiesők sem. Ugyanakkor a záró NB III-as táblázat első helyezettje jogosult lenne nevezni a következő évi NB II-es bajnokságra, az NB III-ba ugyanekkor nem nevezhet be a tabellák alsó három helyezettje és a legrosszabb tizenharmadik a három csoport közül, vagyis a DVSC II.

Aki pedig csak jogosult lenne, azért csak lenne, mert az NB III Nyugati csoportjában élen végző Érdi VSE - mint honlapján bejelentette - nem vállalja az NB II-es indulást ősztől, a Pécsi MFC és a Debreceni EAC viszont mehet. Az NB III-ban nem látható ősztől továbbá a következő csapatok neve: Mol Fehérvár II, Hévíz, Balatonlelle, THSE-Szabadkikötő, Dunaharaszti, Kelen, Hatvan, DVTK II, Ózd.

A budai agglomerációban lévő városnak így a kézilabda- után a labdarúgócsapatra sincs pénze, cél a megmaradás az NB III mezőnyében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×