eur:
395.02
usd:
370.98
bux:
65376.72
2024. április 19. péntek Emma
Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Svájc - Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen a bázeli St. Jakob Park Stadionban 2017. október 7-én. A magyar válogatott 5-2-re kikapott.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Új edzőt keresnek Storck után

Bernd Storck vezetőedző nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, és távozik a Cercle Brugge labdarúgócsapatától.

"Miután Bernd Storck 2019 októberében megérkezett, új lendületet adott az együttesnek, amely irányításával az élvonalban maradt. A Cercle tiszteletben tartja a döntését, és most új edzőt keres a következő szezonra" - nyilatkozta az Eppel Mártont is foglalkoztató belga klub honlapján Vincent Goemaere elnök.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya tavaly októberben vette át a reménytelen helyzetben lévő gárdát, amely nagyszerű hajrájának köszönhetően a 14. helyen zárt a 16 csapatos bajnokságban, így elkerülte a kiesést. Európában elsőként Belgiumban nyilvánították befejezettnek a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt pontvadászatot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Összeállt, hogy kik fogják kimondani a történelmi ítéletet Donald Trumpról

Összeállt, hogy kik fogják kimondani a történelmi ítéletet Donald Trumpról

Csütörtökön összeállították a 12 főből álló esküdtszéket Donald Trump volt amerikai elnök New York-i büntetőperében, amely az első büntetőtárgyalás az ellene folyamatban lévő összesen négy közül. Két korábban kiválasztott esküdtet azonban haza kellett küldenie a bíróságnak, miután mégsem feleltek meg a kritériumoknak. Bár ma még további póttagokat fognak választani, hétfőn előreláthatólag elkezdődhet a per a nyitóbeszédekkel - írja a CNN.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×