eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
A skót Peter Wright a walesi Gerwyn Price ellen játszik a dartsvilágbajnokság elődöntőjében a londoni Alexandra-palotában 2019. december 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Sean Dempsey

Innoválja magát a darts, jönnek a "home office" versenyek

Mindenki otthon dobál majd a falra, aki benevezhet a PDV Home Tourra.

A koronavírus-járvány miatt a világ sportélete három lehetőség közül választhatott: vagy folytatják a küzdelmeket (akár zárt kapuk mögött is), vagy teljesen leállítják a veszélyhelyzet elvonulásáig, vagy pedig megváltoztatják a körülményeket, hogy a versengés ne szűnjön meg.

E harmadik útra lépett a darts: pénteken ugyanis elindul a PDC, vagyis a profi dartsosok szövetsége égisze alatt a PDV Home Tour nevű sorozat - számol be róla a BBC-re hivatkozva az Origo.

Van ám persze indulási feltétel: érvényes versenyengedéllyel kell rendelkezni, és 32 estén át otthon lenni. Minden este négy játékos szerepel majd, mindenki játszik mindenkivel, így lehet majd bejutni az egyenes kieséses szakaszba.

A PDC vezetője, Barry Hearn szerint ez egy jó lehetőség, hogy a nézők újra élő közvetítéseket láthassanak, a játékosok pedig versenyhelyzetben készülhetnek a szezon folytatására.

Arról nincs hír, hogy a versenykörülmények tisztaságát mi biztosítja, de talán most nem is ez a legfontosabb.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 25. 11:42
×
×
×
×