eur:
395.66
usd:
372.12
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
A skót Peter Wright a walesi Gerwyn Price ellen játszik a dartsvilágbajnokság elődöntőjében a londoni Alexandra-palotában 2019. december 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Sean Dempsey

Innoválja magát a darts, jönnek a "home office" versenyek

Mindenki otthon dobál majd a falra, aki benevezhet a PDV Home Tourra.

A koronavírus-járvány miatt a világ sportélete három lehetőség közül választhatott: vagy folytatják a küzdelmeket (akár zárt kapuk mögött is), vagy teljesen leállítják a veszélyhelyzet elvonulásáig, vagy pedig megváltoztatják a körülményeket, hogy a versengés ne szűnjön meg.

E harmadik útra lépett a darts: pénteken ugyanis elindul a PDC, vagyis a profi dartsosok szövetsége égisze alatt a PDV Home Tour nevű sorozat - számol be róla a BBC-re hivatkozva az Origo.

Van ám persze indulási feltétel: érvényes versenyengedéllyel kell rendelkezni, és 32 estén át otthon lenni. Minden este négy játékos szerepel majd, mindenki játszik mindenkivel, így lehet majd bejutni az egyenes kieséses szakaszba.

A PDC vezetője, Barry Hearn szerint ez egy jó lehetőség, hogy a nézők újra élő közvetítéseket láthassanak, a játékosok pedig versenyhelyzetben készülhetnek a szezon folytatására.

Arról nincs hír, hogy a versenykörülmények tisztaságát mi biztosítja, de talán most nem is ez a legfontosabb.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×