eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin
Augsburg, 2018. április 7.A Bayern München játékosai ünnepelnek a bajnoki trófeát jelképező kartonlappal a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában az FC Augsburg ellen játszott mérkőzés végén Augsburgban 2018. április 7-én, miután a bajor csapat a 4-1 arányú győzelmével sorozatban a hatodik bajnoki címét nyerte el. (MTI/EPA/Ronald Wittek)
Nyitókép: Ronald Wittek

Karl-Heinz Rummenigge: feje tetejére fog állni a "beteg" átigazolási piac a fociban

A koronavírus miatt a Bayern-vezér szerint vége a csillagászati összegű bizniszek korszakának, és kijózanodás jön.

Karl-Heinz Rummenigge szerint a koronavírus-járvány miatti válság alaposan átalakítja az átigazolási piacot a labdarúgásban.

"De minden válság lehetőség is egyben. Az átigazolási díjak és a játékosok fizetése egészségtelen nagyságokat ért el. A járvány leállíthatja ezt a mindig drágát, gyorsan és többet szemléletet" - fogalmazott a Bayern München vezérigazgatója.

Hozzátette, az új futballisták szerződtetésének összege a 25 éve bevezetett Bosman-szabály óta először fog csökkenni és a racionalitás kerül előtérbe az üzletben.

"Jól ismerem a fontosabb európai klubok számait, és elmondható, hogy

a költségvetés nagyságától függetlenül mindegyik számára most a fizetőképesség megőrzése a kérdés"

- mondta a Bayern München vezetője.

"Jelenleg a klubok bevétele nulla. Nekünk nagy szerencsénk van, hogy az elmúlt években sikerült tartalékot képeznünk. Ugyanakkor ez a tény azt is jelenti, hogy szolidárisnak kell lennünk másokkal. Az erős vállnak meg kell támasztania a gyenge vállat" - jelentette ki a 64 éves Rummenigge.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×