eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pexels

Nagy érvágás vár a magyar bajnokság szereplőire

A Csakfoci.hu értesülései szerint a Debrecennek volt egy igen komoly egységes fizetéscsökkentési javaslata az NB I-es klubok irányába, amit azonban nem fogadtak el.

Európa-szeret már vannak olyan csapatok, amelyek játékosai a klub anyagi stabilitása érdekében lemondanak a fizetésükről. Egyes bajnokságokban pedig a legnagyobb egyesületek értekeznek arról, hogy milyen bércsökkentést vezessenek be. Természetesen ebből a szempontból a magyar élvonal sem lehet kivétel – írja a Csakfoci.hu.

A sportportál információi szerint a Debrecennek volt egy igen jelentős, egységes fizetéscsökkentési javaslata az NB I-es klubok felé arra az időszakra, amíg a csapatok nem tudnak készülni a bajnokságra. De a jelek szerint az egyesületek inkább egyénileg szeretnének dönteni.

Róka Géza, a DVSC cégvezetője, aki egyben az NB I-es bizottság elnöke is, úgy nyilatkozott: „hosszú válsággal kell a futballnak is szembenézni.” A kluboknak és sportvezetőknek pedig szerinte egy elnyúló válságkezelésre kell felkészülniük. A szakember megerősítette, valóban volt egy javaslatuk, de konkrétumokat nem árult el.

A Csakfoci.hu értesülései szerint a Lokinál hamarosan

30-40 százalékkal csökkenhetik a játékosok béreket.

Róka Géza ezzel kacsoltban azt közölte: a DVSC számára a legfőbb érték a játékosai, ezért olyan döntésnek kell születnie, amit mindenki elfogad.

A portál megjegyzi, az NB I-es klubok jelentős része akár 20-30 százalékos csökkentést szeretne elérni, amihez persze a játékosok hozzájárulása is kell. De van olyan együttes, ahol ez a téma egyelőre nincs napirenden.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×