eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk
Ronaldinho világbajnok brazil labdarúgó a budapesti teqball-világbajnokság megnyitó sajtótájékoztatóján a Hungexpo G pavilonjában 2019. december 6-án. A vb-t 2019. december 6. és 8. között rendezik a fővárosban.
Nyitókép: Ronaldinho világbajnok brazil labdarúgó a budapesti teqball-világbajnokság megnyitóján 2019. december 6-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Előállították Ronaldinhót

Hamis útlevél használata miatt akadt fent Paraguayban.

A 39 éves, világbajnok játékos a vád szerint hamis dokumentumokkal lépett be a dél-amerikai országba. Őt és testvérét, Robertót egy hotelben állították elő. Helyi lapértesülés szerint a testvérpár nevére szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk.

"Csütörtök reggel lesz a meghallgatása" - mondta Euclides Acevedo belügyminiszter.

A brazil hatóságok 2018 végén vonták be Ronaldinho útlevelét, aki nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot. Ezt a brazil média szerint azért szabták ki rá, mert engedély nélkül építkezett egy természetvédelmi területen álló tó partján.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×