eur:
393.29
usd:
367
bux:
66620.54
2024. április 25. csütörtök Márk
Ronaldinho világbajnok brazil labdarúgó a budapesti teqball-világbajnokság megnyitó sajtótájékoztatóján a Hungexpo G pavilonjában 2019. december 6-án. A vb-t 2019. december 6. és 8. között rendezik a fővárosban.
Nyitókép: Ronaldinho világbajnok brazil labdarúgó a budapesti teqball-világbajnokság megnyitóján 2019. december 6-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Alternatív büntetést kap a hamis útlevele miatt Ronaldinho

A paraguayi hatóságok nem indítanak eljárást Ronaldinho ellen, ugyanakkor a hamis útlevél használata miatt előállított aranylabdás brazil futballista büntetést kap.

A 39 éves világbajnok labdarúgót és testvérét egy hotelben állították elő, mert a nevükre szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk. Meghallgatásuk során elmondták "ajándékba kapták, amikor leszálltak a repülőről". Federico Delfino ügyész elmondta, a testvérpár elismerte bűnösségét, azonban azt állították, hogy akaratlanul cselekedtek.

Az ügyész kijelentette, várhatóan alternatív büntetést szabnak majd ki Ronaldinhóékra, akiknek valószínűleg egy jótékonysági szervezetnek kell majd egy bizonyos összeget átutalniuk.

  • A brazil hatóságok 2018 végén vonták be Ronaldinho útlevelét, aki nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot.
  • Ezt a brazil média szerint azért szabták ki rá, mert engedély nélkül építkezett egy természetvédelmi területen álló tó partján.

A korábbi sztárlabdarúgó egy kaszinótulajdonos meghívására érkezett Paraguayba, ahol gyermekeknek szóló jótékonysági programon vett volna részt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket

Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket

A 2008-as pénzügyi válság kirobbanása utáni állapotokat idézte a magyar lakáshitelpiac tavalyi inaktivitása: ebben az évezredben egyedül 2013-ban történt kevesebb lakáshitel-folyósítás, mint tavaly. A KSH friss adatai alapján összesen 652 ezer lakáscélú hitelszerződés él Magyarországon, ami 22%-kal elmarad a 2008-as csúcstól. A hitelből finanszírozott lakásvásárlások aránya nagyjából egyharmadra süllyedt, vagyis aki tehette, nem hitelből vásárolt. Az idei év már a fellendülésről szól, de hogy miként zajlik ez, arról a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján lehet érdekes szakértői véleményeket hallani, érdemes mielőbb regisztrálni!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×