INFORÁDIÓ 
2020. május 26. kedd
Evelin, Fülöp

ronaldinho

útlevél

büntetés

Ronaldinho világbajnok brazil labdarúgó a budapesti teqball-világbajnokság megnyitó sajtótájékoztatóján a Hungexpo G pavilonjában 2019. december 6-án. A vb-t 2019. december 6. és 8. között rendezik a fővárosban.

Alternatív büntetést kap a hamis útlevele miatt Ronaldinho

Infostart

A paraguayi hatóságok nem indítanak eljárást Ronaldinho ellen, ugyanakkor a hamis útlevél használata miatt előállított aranylabdás brazil futballista büntetést kap.

A 39 éves világbajnok labdarúgót és testvérét egy hotelben állították elő, mert a nevükre szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk. Meghallgatásuk során elmondták "ajándékba kapták, amikor leszálltak a repülőről". Federico Delfino ügyész elmondta, a testvérpár elismerte bűnösségét, azonban azt állították, hogy akaratlanul cselekedtek.

Az ügyész kijelentette, várhatóan alternatív büntetést szabnak majd ki Ronaldinhóékra, akiknek valószínűleg egy jótékonysági szervezetnek kell majd egy bizonyos összeget átutalniuk.

  • A brazil hatóságok 2018 végén vonták be Ronaldinho útlevelét, aki nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot.
  • Ezt a brazil média szerint azért szabták ki rá, mert engedély nélkül építkezett egy természetvédelmi területen álló tó partján.

A korábbi sztárlabdarúgó egy kaszinótulajdonos meghívására érkezett Paraguayba, ahol gyermekeknek szóló jótékonysági programon vett volna részt.

Nyitókép: Ronaldinho világbajnok brazil labdarúgó a budapesti teqball-világbajnokság megnyitóján 2019. december 6-án. MTI/Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018